Nyt tag Nordjylland

Nyt tag og udskiftning af tag af erfarne fagspecialister

Hos GT-Byg Entreprise ApS tilbyder vi at lægge nyt tag og foretage en udskiftning af tag til private kunder i Vendsyssel, Aalborg og resten af Nordjylland. Vi er en erfaren virksomhed, der har mange års erfaring med at lægge nyt tag på såvel nye som ældre boliger.

Der er ikke nogen tage, der holder evigt – og derfor er det uundgåeligt med udskiftning af tag på et eller andet tidspunkt. Vi er kompetente fagspecialister, der tilbyder forskellige services inden for tagarbejde, blandt andet:

  • Nyt tag (også på sommerhuse)
  • ​Alt i tagkonstruktion
  • ​Gennemgang og eftersyn
  • Tagreparation både ude og inde ​
  • Alle former for tagrenovering og vedligeholdelse.

Udskiftning af tag med fokus på kvalitet

Trænger dit hus til nyt tag, tilbyder vi at gennemgå taget og konstruktionen sammen med dig, så vi sammen kan finde den ideelle løsning. Vores altoverskyggende fokus er på kvaliteten, når vi udfører en udskiftning af et tag.

Der kan være mange grunde til at få lagt nyt tag på. Blandt andet grundet slid og ujævnheder, hvilket kan medføre yderligere skader på sigt. Derfor anbefaler vi, at du får et ældre tag set godt efter i krogene med jævne mellemrum. Har du planer om at skifte taget, kommer vi gerne ud og giver en faglig vurdering af, hvad der bedste kan betale sig for dig, samt hvilke materialer du ønsker.

Få et godt tilbud på et nyt tag

I mere end 25 år har vi hjulpet rigtig mange husejere med at få lagt nyt tag. Vi kan også hjælpe dig. Så går du med planer om at få lagt nyt og få foretaget en udskiftning af dit tag, kan du altid rådføre dig med os samt få et uforpligtende tilbud. Vi tager gerne en samtale med dig, så vi kan få indsigt i dine ønsker og krav.

Se referencer på noget af det arbejde vi tidligere har udført og se også vores arbejde med tagrenovering.

Kontakt os på telefon 26 43 57 09 eller skriv til info@gregers-byg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. Vi køre i hele Nordjylland.

Kontakt os