Tagrenovering Nordjylland

Tagrenovering og tagarbejde af alle tagtyper – Hele Nordjylland

Hos GT-Byg Entreprise ApS tilbyder vi grundig og effektiv tagrenovering i hele Vendsyssel og Aalborg og hele Nordjylland. Står du lige og mangler et kompetent byggefirma til at varetage din entreprise, er vi erfarne fagspecialister med manges år erfaring inden for tagarbejde. ​ Intet tag holder for evigt, da det danske klima byder på masser af prøvelser og slid i løbet af et år. Dette udgør, at dit tag med tiden vil blive så medtaget, at en tagrenovering er på tale. Vi kan hjælpe dig med at give taget en kærlig hånd – uanset hvilket slags tag, det er. Vi tilbyder følgende services:

  • Nyt tag (også på sommerhuse)
  • ​Alt i tagkonstruktion
  • ​Gennemgang og eftersyn
  • Tagreparation både ude og inde ​
  • Alle former for tagrenovering og vedligeholdelse.

Tagrenovering med fokus på kvalitet

Som husejer er det vigtigt, at du løbende holder øje med tagets forfatning. Et slidt og utæt tag er ikke godt for dit varmeforbrug, da varmen ganske enkelt siver ud. Med tagarbejde i høj kvalitet kan vi udbedre skader og uhensigtsmæssigheder, så du får et tag, der holder på varmen, som det skal. ​ Bor du i et hus med et ældre tag, er det en god investering at få gennemgået taget med jævne mellemrum. Så er du sikker på at have et tag, der holder og ikke mindst er tæt og forsvarligt. Vi tilbyder tagrenovering året rundt, så kontakt os endelig, hvis vi skal gå dit tag efter.

Specialister i tagrenovering i hele Nordjylland

Overvejer du at få gjort noget ved dit gamle tag, er vi klar til at løfte din opgave. Vi er specialister i tagrenovering og har altid fokus på at levere et flot resultat til din store tilfredshed. ​ Vi er stolte håndværkere, der arbejde med stor faglig integritet – og vores største svaghed er også vores styrke. Vi er nemlig perfektionister helt ud til fingerspidserne. Det er din garanti for, at alt bliver udført til punkt og prikke, og gældende regler til isolering overholdes. ​ Lad os tage en snak om dine mulighed – kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagarbejde på telefon 26 43 57 09 eller skriv til info@gregers-byg.dk.

Kontakt os