Døre – ude og inde

​Udskiftning af døre – ude og inde

Har du gamle døre i dit hus, som trænger til en opfriskning, eller til at blive skiftet helt ud, kan du få brug for professionel hjælp.

GT-Byg Entreprise ApS kan hjælpe dig med en udskiftning af døre eller med at restaurere de døre, du allerede har. Vi tilbyder arbejde i hele Vendsyssel og Aalborgområdet. Vi henvender os primært til dig som privatkunde.

 

Restaurering eller udskiftning af døre

Dine døre er en meget vigtig del af facaden på dit hus, og det er der, du tager imod dine gæster. Det er derfor vigtigt, at du tænker over at vælge døre med et udtryk, der passer til dit hjem. Du bevarer husets stil ved at bruge de originale døre, hvorimod du kan vælge at tilføre dit hus et andet udtryk, hvis du vælger nye døre med en anden stil.

Vi har specialiseret os i at restaurere døre, og vi kaster os gerne over selv avancerede restaureringsopgaver. Så uanset om du er interesseret i at bevare de originale døre i dit hus og få dem restaureret, eller om du hellere vil foretage en udskiftning af døre, kan vi hjælpe dig.

Se også vores arbejde med vinduer.

Kontakt os her, vi står til din rådighed

Ring til os i dag på telefon 26 43 57 09 eller send os en e-mail på info@gregers-byg.dk og vi vil bestræbe os på, at besvare dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os