Vinduer

​Udskiftning af vinduer i Nordjylland – væk med de utætte

Trænger dit hus til nye vinduer, er det en god ide ikke at vente for længe med at fortage en udskiftning af vinduer. Utætte vinduer får nemlig varmeregningen til at stige.

Hos GT-Byg Entreprise ApS kan du få udskiftet dine vinduer, hvis du bor i hele Aalborg og Vendsysselområdet. Vi udfører også alle former for reparationer og vedligehold på vinduer, og vi henvender os til private kunder.

Faglig ekspertise – både til funktionalitet og design.

Vi stiller gerne vores faglighed til rådighed og vejleder dig, når du skal have udskiftet dine vinduer. Vi kan blandt andet vejlede dig om, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når du skal have nye vinduer. Både når det kommer til funktionalitet og design.

En ting er at vælge vinduer, der passer til dit hus, en anden ting er at have kendskab til, hvad du selv kan gøre for, at dine nye vinduer kan holde sig pæne i mange år. Vi kan rådgive dig om, hvordan du bedst muligt kan vedligeholde dine vinduer og døre.

Ring til os eller skriv for at høre mere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende din udskiftning af vinduer. Du kan sende en e-mail til info@gregers-byg.dk eller ringe til os på telefon 26 43 57 09.

Kontakt os