Zinktagrender

​Zink tagrender – undgå vedligeholdelse

Lyder vedligeholdelsesfri tagrender som noget for dig, er det værd at overveje at skifte til zink tagrender.

GT-Byg Entreprise ApS kan hjælpe dig med udskiftning af tagrender i hele Vendsyssel og Aalborgområdet. Vi kan også levere og montere de vedligeholdelsesfrie zink tagrender.

Udskiftning af tagrender? Det tager vi os af

Vi kan hjælpe dig med at skifte dine tagrender, og det er op til dig at bestemme, hvilke typer tagrender du vil have på. En af de nyeste former for tagrender på markedet er zink-tagrender. En klar fordel ved dem er, at de er vedligeholdelsesfrie.

Vi tager nogle andre forholdsregler end ved den traditionelle udskiftning af tagrender. Vi specialbygger dem til dit hus på den måde, at de først bliver sat sammen hos dig. Zink tagrender skal loddes sammen for at undgå utætheder, og de bliver altid først sat sammen under monteringen for at sikre, at de er specialbygget til husets behov.

Se også vores arbejde med tilbygninger og tagrenovering.

Kontakt os for et godt tilbud på udskiftning af dine tagrender

Er du interesseret i at vide mere om zink tagrender, et godt tilbud og hvilke andre typer tagrende, du kan få hos os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på telefon 26 43 57 09, ved at sende os en e-mail til info@gregers-byg.dk. eller benytte nedenstående kontaktformular.

Kontakt os